Asiatisk wok med grønnkål, rødkål, gulrøtter og peanøtter

Asiatisk kålsalat med ponzusaus

Ponzusausen gir denne kålsalaten en eksotisk smak. Spis den som en egen rett f.eks. med naanbrød til eller som tilbehør til middagen. Å bruke nykål i denne salaten er også kjempegodt.
Under 20 min
2 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Ponzusaus

Fremgangsmåte

  1. Bland ingrediensene til ponzusausen. Smak den til. La den stå og godgjøre seg mens du kutter opp ingrediensene til salaten.
  2. Fjern den trevlete stilken på grønnkålen. Riv grønnkålbladene i biter og masser dem med noen dråper olivenolje. Da blir de «møre» og fine.
  3. Rist peanøttene i en varm tørr panne.
  4. Rens og skjær opp resten av grønnsakene som beskrevet.
  5. Bland alle ingrediensene til salaten og ha over ponzusaus før servering.

 

Strimlet eple, løk og kålrot er også nydelig i denne salaten.
Legg til på Min side
Del på Facebook