Potetlasagne i ildfast form

Potetlasagne

Prøv å bytte ut pastaplatene med skiver av poteter neste gang du lager lasagne. Sammen med aubergine, hvitløk og tomater vil du ikke savne kjøttet.
Over 60 min
2,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Skjær poteter, tomater og auberginer i 1/2 cm tynne skiver.
  2. Stek auberginskivene i olje.
  3. Legg poteter, tomater og auberginer, salt, pepper og hvitløk lagvis i en ildfast form.
  4. Riv osten og ha på toppen.
  5. Stekes i ovn ved 180°C i en drøy time til potetene er myke.
  6. La lasagnen stå og hvile ca. 10 min. før servering så den får satt seg.
  7. Server en deilig grønn salat til.
Ønsker du en magrere variant, kan du brune aubergineskivene i en tørr panne.
Del på Facebook