Lag 2

Nils Flatmark, Britannia Hotel og Espen Laumann, Lebistro – Trondheim

Streetfood

Mandelpotet, persillerot og løk fra gårder på Frosta

Potetlefse, bakt persillerot, purreløkmajones, bakt løk med heggeblomsteddik, sprø løk og potet, rømme tilsmakt norsk grønn chili og sylta sjalottløk

 

Hovedrett

Selleri, beter og kål fra Braattan gård

Dumpling med beter, sellerirot «royale», bakt sellerirot, krokett med stuede vinterkålvekster fra Braattan og luftig stangsellerisaus

 

Dessert

Vinterlagrede epler fra Braattan gård, gulrot fra Frosta og friske urter fra vårt gartneri

Glasert hvit sjokolade mousse, eplekompott, epleskum, «salat» på eple, kjørvel, tagetes og gulrot, gulrotkake, karamellisert hvit sjokolade, eple og yoghurtsorbet og kjeks lagd på vår egen honning