Lag 3

Tesm Simen Johansen & Sondre Tjensvold, Vaaghals og Restaurant Rest

 Streetfood

Persillerot

Sprø og confitert potet, bakt persillerot pure, persille pulver

Mandelpotet

Mandelpotetlefse, krydderstekt jackfruit og koriander emulsjon

Løk

Sprø løkringer med jalapeño emulsjon

H,M,SL,EGG,SV,SN

 

Hovedrett

Selleri, bete og kål

Bakt sellerirot, ramsløk risotto med fermentert sellerijuice, hasselnøtt

Glasert og syltet rødbete med chevre og pepperrot

 Sautert savoykål med kremet sopp

Smørsaus med brent kål

SL,M,N,SV,SN

 

Dessert

Norske epler, gulrot og friske urter

Lun karamellisert epleterte, Sorbet med gulerot, rosmarinkrem, gresskarkjernepraline, sitrontimianolje

H,M,SV