tacobowl fra August og Martin

August og Martin lager tacobowl

Sånn lager du en digg tacobowl med masse grønnsaker.

TACOBOWL

Ingredienser 4 porsjoner: 

400 g Kjøttdeig

1 glass tacosaus

1 pose tacokrydder

(Bruk grønnsakene du like best i taco)

Lime

Agurk

Paprika

Tomat

Mango

Isbergsalat

1-2 Avokado

Koriander

Vårløk

Ost

Rømme

Salt

 

Oppskrift:

Finstrimle salaten og kutt opp resten av grønnsakene.

Mos i en skål eller bruk stavmikser til å lage guacamole av avokadoen, limesaft og et par klyper salt.

Stek kjøttdeigen på høy varme til den blir gyllen. Skru ned til medium varme, bland inn tacokrydder og til slutt tacosaus.

Ha strimlet salat i bunnen av skåla og legg kjøttet, osten og resten grønnsakene oppå. Ha på en klatt rømme, guacamole og litt syltet rødløk, før du topper mesterverket med vårløk, koriander og en limebåt. Vel bekomme!

 

Syltet rødløk:

2 dl vann

2 dl eddik

4 ss sukker

2 ss salt

2-4 rødløk (så mye du får plass til i glasset)

Kok opp vann, eddik, salt og sukker. La stå og kjøle seg ned.

Kutt rødløken i skiver fra rot til stilk og ha over i et glass.

Hell over blandingen, ha på lokk og la stå til romtemperert før du har den i kjøleskapet. La stå i minst 30 min., men helst over natten.

andre bilde tacobowl.jpeg

 

Lag sunn mat før trening med August og Martin

Lag Chicken BBQ Wrap med August og Martin

@augustogmartin