Ramensuppe

Asiatisk grønnsaksuppe Ramen

Ramen er en japansk tradisjonell nudelsuppe. Det finnes mange varianter, men grønnsaker, nudler og egg er gjerne alltid med. Bruk dine favorittgrønnsaker, og gjerne bønnespirer.
20-40 min
1 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Kok opp buljongen.
  2. Kok nudlene i egen kjele etter anvisning på pakken.
  3. Varm oljen i en wokpanne eller tykkbunnet kjele, og fres rødløk, hvitløk og ingefær blankt. Tilsett brokkoli og paprika. Wok et par minutter.
  4. Hell over buljong og soyasaus. Kok opp. Tilsett spinat og spirer.
  5. Skrell og del eggene i to.
  6. Fordel kokte nudler, buljong og grønnsaker i fire suppeboller. Ha et halvt egg i hver bolle.
  7. Server suppen umiddelbart.
Legg til på Min side
Del på Facebook