Bakte tomater med burrata-ost og hvitløksstaver

Dette er den enkleste og beste snacksen man kan servere. Den lager seg nesten selv. Lett å imponere med.
20-40 min
0,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Sett ovnen på 200 grader.
  2. Del cherrytomatene i to.
  3. Bland olivenolje, hvitløk, pepper og salt.
  4. Legg tomatene utover et stekebrett og bland med oljen.
  5. Bak tomatene midt i ovnen i ca. 20 minutter.
  6. Gni brødskivene inn med hvitløk og ha litt olje over.
  7. Del skivene i staver. Legg stavene i ovnen sammen med tomatene, de ti siste minuttene.
  8. Rist pinjekjerner i en tørr panne.
  9. Legg bakte tomater rundt på en serveringstallerken og burrataen i midten.
  10. Ha på basilikumblader og dryss over ristede pinjekjerner. Skjær et snitt i burrataen slik at den litt flytende ostemassen renner litt ut.
  11. Server med «hvitløksstavene».
Legg til på Min side
Del på Facebook