Forrett med rosettkål

En enkel og smakfull forrett eller en liten rett til kvelds med den nye kålen rosettkål, tomater og vårløk. Server den i porsjonsskåler eller i en salatbolle.
Under 20 min

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 160 g rosettkål
  • 1 ss smør
  • 1 smilende egg - kokttid 6-8 min.
  • 8 rød cherrytomat
  • 1 ss sesamfrø
  • 2 vårløk
  • olivenolje
  • balsamicoeddik

Fremgangsmåte

Skyll og tørk kålen og del den i to.

Fres den i varm panne i litt smør i 2-3 minutter.

Legg til side.

Del cherrytomatene og fres dem i den varme pannen i ca. 1 minutt.

Legg dem til side.

Tørk av pannen og rist sesamfrøene til de er gylne.

Skjær vårløken i tynne skiver.

Skrell og del egget båter.

Dander alt i 4 porsjonsskåler. Ha over noen dråper med olivenolje og balsamicoeddik og dryss sesamfrø på toppen.

Sist oppdatert 4. desember 2015
Liker 3
Legg til på Min side
Del på Facebook