Havregrøt med ekstra god topping
Nykokt havregrøt med epler til frokost, kvelds eller som en liten rett når du er litt sulten. Her har vi laget en variant med ekstra god topping i form av karamelliserte epleterninger. Se etter norske epler i butikken.
Under 20 min
1 av 5 om dagen
Ingrediensliste
Fremgangsmåte
- Bland ingrediensene til grøten i en kjele og kok opp under omrøring.
- La grøten småkoke i noen minutter under omrøring til grøten er passe tykk.
- Kutt eple i terninger og stek i en liten kjele på middels sterk varme i en liten kjele under omrøring i ett par minutter, tilsett kanel og honning om du ønsker det.
- Grøten serveres varm med karamelliserte epler, et dryss hakkede nøtter og litt vaniljekesam eller vaniljeyoghurt.
Bruk gjerne norske epler når du finner dem i butikken.
Legg til på Min side