Ovnsbakt rosenkål med mandler

Ovnsbakt rosenkål

Dette er en enkel måte å tilberede rosenkål på, og blir helt nydelig på smak og annerledes enn om du koker rosenkålen. Gled deg!
Under 20 min
1 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 400 g rosenkål
  • 2 ss olivenolje
  • 2 ss honning
  • salt og pepper
  • 4 ss ristede mandelflak

Fremgangsmåte

  1. Sett ovnen på 200 grader.
  2. Rens rosenkålen og del den i to. Ha den i en ildfast form.
  3. Drypp olivenolje og honning over.
  4. Krydre med salt og pepper.
  5. Bak i ovn i 15 - 20 minutter.
  6. Dryss over ristede mandelflak.

Bak gjerne rosenkål med knust hvitløk og noen stilker timian. Et dryss av smakfull revet hard ost er også verd å prøve.

Sist oppdatert tirsdag 27. oktober 2020
Liker 7
Legg til på Min side
Del på Facebook