Rødløk- og eplemarmelade

Marmelade av rødløk og epler er et nydelig tilbehør som passer godt til de fleste middagsretter. Det er også kjempegodt som pålegg på brødskiva.
Under 20 min

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 2 store rødløk
  • 1 ss olje
  • 1 ss smør
  • 1 revet eple
  • 1 ss honning
  • 4 ss vineddik
  • 1 ss sitronsaft
  • 1 ss karve
  • 2 ss hakket frisk timian
  • salt og pepper etter smak
  • 0,5 dl vann

Fremgangsmåte

Skjær løk i tynne skiver. Fres den i varm olje i en kjele slik at den blir blank. Tilsett et revet eple og de øvrige ingrediensene.

Kok marmeladen til løken er mør.

Kan oppbevares i kjøleskap i ca. 3 døgn.

Sist oppdatert 23. januar 2015
Liker 4
Legg til på Min side
Del på Facebook