Rips og stikkelsbær er også kjempegodt i matsalater

Sommersalat med stikkelsbær

En frisk og litt syrlig salat som kanskje vekker sommerminner. Prøv stikkelsbær og rips i friske grønne salater. Det vil garantert gi mersmak.
Under 20 min
1 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 1 pk ferdig salatmix eller annen salatblanding
  • 150 g fetaost - smuldret eller i terninger
  • 16 grovhakkede valnøttkjerner
  • 4 dl rips - gjerne klaser
  • 4 dl stikkelsbær
  • 6 ss olivenolje
  • 2 ss hvitvinseddik
  • nykvernet pepper

Fremgangsmåte

  1. Vask og tørk salaten.
  2. Gni innsiden av en salatbolle med snittflaten på en hvitløksbåt.
  3. Ha salaten over i bollen og bland inn olje og eddik.
  4. Bland inn de øvrige ingrediensene rett før servering.
  5. Fordel salaten i porsjonskåler eller server den i bollen.
  6. Nykvernet pepper på toppen.
  7. Server gjerne med grovt brød til.
Legg til på Min side
Del på Facebook