Wok med nykål, vårløk og fersken

En deilig wok med nykål, vårløk, paprika og fersken hvor dressingen gir en frisk og god sursøt smak som harmonerer kjempegodt til grønnsakene.
20-40 min
3 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Woksaus

Fremgangsmåte

  1. Lag woksausen først. Bland juice, honning, eddik, hvitløk og potetmel i en kjele og kok opp under omrøring.
  2. Smak til med salt, limesaft og finrevet limeskall.
  3. Vask grønnsakene og ferskenen.
  4. Del sukkererter i to og finhakk sjalottløken.
  5. Del nykål i båter og fjern den grove stilken. Skjær deretter kålen i strimler.
  6. Del ferskenen i tynne båter og paprikaene i strimler.
  7. Stek grønnsakene raskt på sterk varme i en wokpanne eller i en dyp stekepanne. Rør om hele tiden.
  8. Slå den ferdige woksausen over og bland alt rask sammen i woken.
  9. Strø sesamfrø over woken og server straks, f.eks. med ris eller nudler.
Sist oppdatert 23. januar 2015
Liker 10
Legg til på Min side
Del på Facebook