Kremet brokkolisalat

Brokkoli- og kikertsalat

20-40 min
1.5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Sett ovnen på 220 grader over- og undervarme.
  2. Kutt brokkolihodet og -stilken i mindre biter.
  3. For hjemmelagde krutonger: Kutt brødskiver i tommeltykke firkanter.
  4. Sil av laken fra kikertene.
  5. Ha brokkoli, kikerter og brødbitene i en bolle. Dryss over litt olje og salt. Ha de på et stekebrett med bakepapir. Bak i ovnen til brokkolihodene blir gyllen i kantene og krutongene er sprø (ca. 20 minutter)
  6. I en bolle, hvisk sammen olivenolje, honning, balsamicoeddik, sennep, hvitløk og sitronjus.
  7. Kutt agurk og salat i mindre biter,og rasp gulrøtter.
  8. Ha grønnsakene i en bolle med krutonger og pinjekjerner. Ha over dressingen
Del på Facebook