Grønnsaksfylte, grove pannekaker

Pannekaker er ikke bare til å ha blåbærsyltetøy på. De er også fine å fylle. Her har vi brukt en deilig blanding av sopp og grønnsaker, men du kan jo lage ditt eget grønnsakfyll.
20-40 min
2 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Pannekakerøre

  • 1,5 dl sammalt hvete, fin
  • 0,5 dl havregryn
  • 1,5 dl hvetemel
  • 5 dl melk
  • 0,25 ts salt
  • 3 egg

Grønnsakfyll

Fremgangsmåte

Bland sammen ingrediensene til pannekakerøren og la den svelle i ca. 20 minutter.

Stek pannekakene i stekepanne. Av denne røren blir det ca. 12 pannekaker.

Rens og skjær sopp og squash i små terninger. Rens og skjær vårløkene i tynne ringer. Flå tomatene ved å dyppe dem noen sekunder i kokende vann, legg dem over i kaldt vann og trekk skinnet av. Del tomatene, fjern frøene og skjær tomatkjøttet i små terninger. Fres grønnsakene i olje i 3-4 minutter, smak til med salt og pepper og rør inn créme fraîche.

Fordel fyllet på pannekakene og rull dem sammen.

Serveres nylaget.

 

Del på Facebook