Mandelmarengs med bringebær
Lekker og god dessert med marengs, krem og friske bringebær. Om du lager bunnen på forhånd er dette en super enkel dessert!
Over 60 min
0,5 av 5 om dagen
Ingrediensliste
Fremgangsmåte
- Sett ovnen på 100 grader C.
- Skill eggene og pisk eggehvitene.
- Tilsett sukker litt etter litt og fortsett å vispe til du får en stivpisket røre.
- Hakk mandlene grovt og vend inn de.
- Vend forsiktig inn litt av bringebærene.
- Bred røren utover på et bakepapir i en liten langpanne.
- Stek bunnen i ett par timer, midt i ovnen.
- Marengsbunnen skal være sprø utenpå og litt myk inni.
- Marengsbunn som dette kal lages på forhånd.
- Pisk fløten til krem og smak til med vaniljesukker.
- Bred kremen utover kaken, rett før servering og ha på godt med bringebær og mandelflak.
- Del kaken i ønsket biter.