Rask eplepizza

En rask liten rett med epler, jordbær og lime som du kan servere som en snack eller til dessert.
Under 20 min
2 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 8 hvetetortilla (tacostørrelse)
  • 200 g kremost naturell
  • saft av 1 lime
  • 4 epler
  • 1 kurv jordbær
  • 100 g revet hvit kokesjokolade
  • 2 ts malt kanel til pynt
  • 8 blader frisk mynte til pynt

Fremgangsmåte

Dryss over litt melis og stek tortilla som angitt på pakken.

Bland kremost (her kan man bruke Philadelphia, Snøfrisk e.l.) med saften av en lime (eller 1/2 sitron om man ønsker) og resten av melisen. Fordel det på pizzaene.

Fjern kjernehus fra eplene og skjær dem i biter (for at dette skal gå relativt fort kan man bruke en epledeler). Stenk over litt sitronsaft så bitene ikke mørkner. Del jorbærene i to eller fire (etter størrelse).

Fordeles på pizzaene sammen med revet sjokolade. Før serveringen får alt et kaneldryss og pyntes med frisk mynte. Godt og enkelt.

Del på Facebook