Kjøkken 1- Sunniva Aas Mathisen og Jakub Sniegocki Restaurant: Vaaghals (Oslo)
Fredagssnack
Tostada med rødbete,
Karamellisert løkkrem
Hodekålsalat med purreløk og hasselnøttvinaigrette
Jalapenosmajones, syltet sjalottløk, jalapenos og rødbeter
Smørstekt rosenkål
Hovedrett
Confitert kålrot med syltet kålrot og karamellisert fløte
Brokkoli beignet med shitake og belugalinser
Tempuraperler, løpstikke
Potetpasta med aligote, brent kål, salvie og fritert gjær
Bønnesalat med brokkoli og borlottibønner
Potet og purreløksaus med vin jaune
Dessert
Hvit sjokolademousse med pastinakk
Pæreinnlegg med xante og sitronverbena
Havrebunn med rosmarin
Karamellisert hvit sjokoladeganache
Pastinakkpudding med sitrus og vanilje
Financier med rosmarinkaramell
Posjert pære med kjørvel
Pæresorbet med nyr