Lag 2
Nils Flatmark, Britannia Hotel og Espen Laumann, Lebistro – Trondheim
Streetfood
Mandelpotet, persillerot og løk fra gårder på Frosta
Potetlefse, bakt persillerot, purreløkmajones, bakt løk med heggeblomsteddik, sprø løk og potet, rømme tilsmakt norsk grønn chili og sylta sjalottløk
Hovedrett
Selleri, beter og kål fra Braattan gård
Dumpling med beter, sellerirot «royale», bakt sellerirot, krokett med stuede vinterkålvekster fra Braattan og luftig stangsellerisaus
Dessert
Vinterlagrede epler fra Braattan gård, gulrot fra Frosta og friske urter fra vårt gartneri
Glasert hvit sjokolade mousse, eplekompott, epleskum, «salat» på eple, kjørvel, tagetes og gulrot, gulrotkake, karamellisert hvit sjokolade, eple og yoghurtsorbet og kjeks lagd på vår egen honning