Lag 4

Gjermund Solberg og Dominik Literski, Kraft Bodega Trondheim

Streetfood:

Sprø «potet» fylt med persillerot og løk

Røkt, spicy persillerot og sursøt løk

Fjellmandelpotet fra Kvikne med parmesan

Persillerot-rømmekrem

Jalapeno, gressløk og purreløk stokk

 

Hovedrett:

Sellerirot, rødbete og kål

Bakt sellerirot-terrin med sort trøffel og steinsopp på sprø vaffel

Savoykål fylt med massaman curry, knutekål og kålrot

Terte med rødbete, hylleblomst og fetaost

Sortkål «en remoulade», luftig kål og trøffelkrem

Sellerirot «demi glace» med brunet smør og sennep

 

Dessert:

Norske epler, gulrot og friske urter

Friskt eple med sitrontimian og karamellisert eple

Fritert gulrot«dumpling» med kremost

Nyr sorbet marmorert med norske epler

Vanilje og te-krem

Hasselnøtt crumble med brunet smør