Lag 4
Gjermund Solberg og Dominik Literski, Kraft Bodega Trondheim
Streetfood:
Sprø «potet» fylt med persillerot og løk
Røkt, spicy persillerot og sursøt løk
Fjellmandelpotet fra Kvikne med parmesan
Persillerot-rømmekrem
Jalapeno, gressløk og purreløk stokk
Hovedrett:
Sellerirot, rødbete og kål
Bakt sellerirot-terrin med sort trøffel og steinsopp på sprø vaffel
Savoykål fylt med massaman curry, knutekål og kålrot
Terte med rødbete, hylleblomst og fetaost
Sortkål «en remoulade», luftig kål og trøffelkrem
Sellerirot «demi glace» med brunet smør og sennep
Dessert:
Norske epler, gulrot og friske urter
Friskt eple med sitrontimian og karamellisert eple
Fritert gulrot«dumpling» med kremost
Nyr sorbet marmorert med norske epler
Vanilje og te-krem
Hasselnøtt crumble med brunet smør