Kålrot, mandelpotet & brokkoli

Kjøkken 4- Aleksander Næss Strand, Arakataka og Felix Dalen, Vaaghals

Fredagssnack

Hodekål, beter & løk

Sellerivaffel med løkglace, tørket bete med solbærglace, puffet byggryn og eggekrem, hodekål dipp

Hodekål, beter & løk

Hovedrett

Kålrot, mandelpotet & brokkoli

Kålrot med steinsopp, aquevit og tagetes, sprø potet med aligott og confitert potet, brokkoli med grønn chili, steinsopp saus med vin jaune og brunet smør

Kålrot, mandelpotet & brokkoli

Dessert

Pastinakk, pære & friske urter

Rømmemousse med pære og amaretto, mandel financier med lune krydder og kokt pære, pære patefruit og creme anglaise med rom, kjørvelmarinert pære med kremost og vanilje, pastinakk og lime gelato

Pastinakk, pære & friske urter