Frisk og fargerik snacks til helgekosen
Kutt opp frukt sammen
Ja, det er litt mer jobb enn å tømme en pose i en skål, men absolutt verdt det. Du trenger ikke ha så mange varianter på fatet. Lekkert blir det uansett. Druer og bær trenger ikke å deles opp. Finn frem kniver og fjøler og ha en hyggelig stund på kjøkkenet sammen, hvor dere kutter opp og danderer helgens fargerike snacksfat.
Tips for friskere frukt:
La skallet være på for enklere servering. For å unngå at epler og pærer blir brune, dypp dem i vann med litt sitron eller lime – da holder de seg friske og innbydende lenger.
Fruktfat med mer
Vil du gjøre mer ut av fruktfatet, kan du legge på noen ruter mørk sjokolade eller nøtter. Eller en kokosbolle om du liker det. Litt ost passer også godt til den søte frukten. Grønnsaker må gjerne også få plass. Både små tomater, forvellede sukkererter og gulrøtter passer inn.