Eirik Lyssand samarbeid 2024

Matpakkevafler

Hverdagen er tilbake. Ønsker du å få på litt ny glede inn i matpakka? Sjekk disse grønnsaksvaflene
Under 20 min

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 50 g havregryn
  • 175 g sammalt hvete, fin
  • 2 egg
  • 100 g smør
  • 1 ts malt kanel
  • 1 ts malt kardemomme
  • 4- 5 dl melk
  • 1 eple
  • 1 gulrot
  • 100 g poteter kålrot eller annen rotgrønnsak

Fremgangsmåte

Tips: Bruk sesongens norske frukt og grønnsaker for variasjon!

Slik gjør du:

  1. Stavmiks eller ha alle ingrediensene i en blender og kjør til røra er jevn. Den kan være ganske rennende, så juster etter behov.

    For en tykkere røre: Tilsett mer gryn eller mel.
    For en tynnere røre: Tilsett mer melk.
  2. Stek på høy varme og pass på å steke lenge nok. Dette er nøkkelen for å unngå at vaflene går i oppløsning.

    Så enkelt og godt! Lykke til!
Del på Facebook