One pot lasagne

Dette er turmat som jeg elsker det. Masse deilig smak som gjør godt for kropp og sjel. I tursesongen er norske tomater og masse digge grønnsaker også i sesong. Det må du ikke finne på å undervurdere!
20-40 min
4 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

Du kan hakke eller rive alt på forhånd👇🏾 Og målene kan du justere etter størrelse på gryta. Er ikke så nøye i denne oppskriften. Trenger ikke kjøttet heller, funker ypperlig uten. Bruker du gode norske råvarer blir dette godt uansett!

  1. Hakk eller riv grønnsaker.
  2. Stek kjøttet. 
  3. Ta ut kjøttet og stek løk, selleri og gulrot mykt i olivenolje (ca 10 minutter). 
  4. Ha i tomater og hvitløk 
  5. Ha i lasagneplater som du deler så det får plass i gryta
  6. Tilsett pastakrydder og litt salt
  7. Fyll opp gryta med vann, buljong og fløte. Kok opp og rør litt rundt av og til. Kos deg med det. 
  8. Ha i basilikum mot slutten. Smak til med salt.

 

Tips:

Parmesan funker fint å ha med på tur.
For en vegetarvariant, bruk grønnsakskraft.

God tur!

Del på Facebook