Sellerirotdipp

Ovnsbakt sellerirot-dip

Denne smaksbomben er enkel å lage og krever kun tre ingredienser. Nyt den som dip med grønnsaksstaver eller som sausen i en burger eller wrap med kjøtt, fisk eller sprø hvite bønner.
20-40 min

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Forvarm ovnen på 220 grader over- og undervarme.
  2. Skrell selleriroten og kutt den i 2x2 tykke biter.
  3. Ha selleriroten i en ildfast form med hele hvitløksfedd med skallet på. Dryss over litt olje og salt.
  4. Bak grønnsakene i ovnen til selleriroten er gyllen (ca. 25-30 minutter).
  5. Kjør grønnsakene i en blender med majones til du får en luftig dip. Spe på med mer majones hvis du ønsker en mer glatt konsistens.
  6. Topp gjerne med litt paprikapulver og gressløk.
  7. Nyt med grønnsaksstaver eller potetgull.
Del på Facebook