Tapasrett agurkruller med tomat- og linsesalat på hvitt fat

Agurkruller med tomat- og linsesalat

En morsom liten forrett eller en fin rett til tapasbordet. Salaten kan lages av andre grønnsaker, om du ønsker det - bare prøv deg frem.
Under 20 min

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

Skyll agurken.

Bruk en ostehøvel til å lage lange langsgående skiver av agurken. Rull skivene til  sylindere. Er skivene veldig tynne, kan du rulle 2 sammen. Fest endene med tannpirkere.

Skjær den resterende skalken av agurken og de andre grønnsakene i små terninger.

Skyll linsene og bland dem med grønnsakene.

Bland sammen olivenolje, balsamicoeddik, hvitløk og kruspersille og hell over.

Ha grønnsaks- og linseblandingen over i agurksylinderene.

Server rullene med en kakespade eller legg hver agurkrull på et lite salablad på et fat. Da blir de lettere å forsyne seg.

Denne oppskriften gir ca. 8 agurkruller.

Del på Facebook