Bakt paprika med kapers

Om du ikke har forsøkt bakt paprika tidligere, så bør du gjøre det! Kjempegodt tilskudd til julebuffeten og som tapas.
20-40 min
0,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 1 rød paprika
  • 1 oransje paprika
  • 1 gul paprika
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 4 store kapers med stilk
  • 1 ss finhakket bladpersille

Fremgangsmåte

Forvarm ovnen til 250 grader. Del paprikaen i to, fjern hinner og frø, og legg dem i en langpanne med snittflaten ned og smør litt olje på skinnsiden.

Sett dem i ovnen og la de stå til de er mørke og nesten "brent". Ta dem ut og legg dem i en plastpose, eller dekk til med aluminiumsfolie.Etter en halvtimes tid kan du lett dra det brente skinnet av paprikaen.

Del paprikaen i brede strimler og tilsett kapers, olivenolje, salt, pepper og finhakket frisk blandpersille og vend forsiktig sammen. Pynt gjerne med noen svarte oliven før servering.

Del på Facebook