Oppskriftsbilde av bringebær-pannacotta servert i dessertglass.

Bringebær-panna cotta med kanel

Panna cotta med bringebær og kanel smaker utrolig godt og er en lettvint dessert å lage, selv om det tar litt tid. Desserten kan derfor gjerne lages dagen i forveien. I denne oppskriften kan du bytte med jordbær, om du vil det.
Over 60 min
1,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 2 gelatinplater
  • 250 g bringebær
  • 0,75 dl sukker
  • 1 ts vaniljesukker
  • 0,2 ts malt kanel
  • 3 dl lettrømme

Fremgangsmåte

Legg gelatinplatene i kaldt vann i ca. 7 minutter.

Bland bringebær, sukker og kanel i en kjele og kok opp under omrøring. Ta kjelen bort fra platen.

Klem vannet ut av gelatinplatene, ha dem i bærblandingen og rør til de er oppløst. Avkjøl litt før rømmen røres i.

Hell opp i små glass som settes kjølig i minst 3 timer.

Pynt gjerne med litt pisket krem, noen friske bringebær og et blad frisk mynte.

Del på Facebook