Bringebærbrownies

Friske, saftige og røde bringebær er som skapt for myk og nybakt sjokoladebrownies. Og har du ikke bringebær, kan du selvfølgelig bruke andre bær. Jordbær passer også godt til brownie.
20-40 min

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 150 g mørk sjokolade, 52 % kakao
  • 100 g smør
  • 1 ss vaniljesukker
  • 3 ss kakaopulver
  • 100 g sukker
  • 3 egg
  • 100 g hvetemel
  • 250 g friske bringebær

Fremgangsmåte

  1. Sett ovnen på 175°C.
  2. Brekk sjokoladen i mindre biter og smelt den sammen med smør, over et vannbad.
  3. Pisk inn vaniljesukker, kakao og sukker.
  4. Visp inn et egg av gangen til røren er glatt og fin.
  5. Tilsett melet og rør godt rundt.
  6. Ha røren i en liten, smurt form - ca. 20x20 cm.
  7. Legg noen bringebær i røren slik at hver bit får minst et bringebær!
  8. Stek på 175°C i ca. 30 minutter. Den skal være litt sprø på toppen og myk og litt klissete inni, når den er ferdig.
  9. Server bringebær-brownies lune med masse friske bringebær og gjerne en kule vaniljeis til om du ønsker.
Tips: Om du ønsker å gjøre det enkelt finnes det ferdige poser med sjokoladebrownies. De blir ekstra gode med masse bringebær inni!
Del på Facebook