Grytelasagne
Dropp de mange lagene og ekstra kasserollene – denne one pot lasagnen gir deg den gode smaken av klassisk lasagne, men på en mye enklere måte! Perfekt for travle dager når du vil ha rask middag med lite oppvask. Med bare én gryte får du en saftig og smakfull lasagne som hele familien vil elske.
20-40 min
2,5 av 5 om dagen
Ingrediensliste
Fremgangsmåte
- Fres løk og hvitløk til det blir blankt og lukter godt.
- Tilsett revet gulrot og stek videre i 2-3 minutter.
- Ha oppi kjøttdeig. Hakk kjøttdeigen i mindre biter mens du bruner den.
- Tilsett tomatpuré og la det steke i ett minutt for å forsterke smaken.
- Hell over de hermetiske tomatene, 2 dl vann og buljongterningene. Rør godt.
- Krydre med litt salt og pepper om du ønsker.
- Knus lasagneplater rett i sausen. Rør godt, slik at alle bitene dekkes av væsken.
- La det småkoke på middels varme i ca. 12-15 minutter.
- Rør av og til for å unngå at platene klistrer seg sammen eller brenner seg i bunnen. Tilsett mer vann hvis det ser tørt ut – det skal være litt sausete.
- Når lasagneplatene er møre, strø over revet hvitost.
- Sett på lokk og la osten smelte i 2-3 minutter.
- Servér gjerne med en frisk salat.