Miljøbilde av burritos servert sammen med en grønn salat

Burritos

Burritos er tortillalefser fylt med deilige grønnsaker og bønner. Serveres med masse salat og gjerne ekstra chili for de litt tøffe.
Over 60 min
1,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Kjøttsaus

  • 400 g karbonadedeig
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 1 grovhakket løk
  • 2 ss olje til steking
  • 4 flådd tomater i terninger
  • 1 rød chili - uten frø, finhakket
  • 1 boks hermetiske røde bønner
  • 0,5 ts karve
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 0,5 ts pepper
  • 1 ts paprikapulver

Fremgangsmåte

Brun karbonadedeig, løk og hvitløk i olje. Bruk en gaffel til å smuldre opp.

Ha i tomater, chili, bønner og krydder. La alt koke sammen noen minutter. Smak til.

Pensle mais- eller hvetetortillas med smør.

Pakk dem i folie og varm dem i stekeovnen ved 160 grader C i ca. 10 min.

Fyll kakene med kjøttsaus, rull sammen og server med rikelig salat, paprika, hakket chili eller agurk og rømme.

Lomper kan også brukes i stedet for tortillas.

Del på Facebook