Samlebilde av ulike typer bringebærmuffins servert på stettfat i glass.

Cupcakes med bringebær

Cupcakes med bringebær er saftige og får en herlig frisk smak. Bringebærmuffins bør spises nybakte, men er også flotte å fryse til siden. Ellers kan du bruke fantasien og pynte som du ønsker.
20-40 min

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 125 g bringebær
  • 2 egg
  • 2,5 dl sukker
  • 2 ts vaniljesukker
  • 1,5 dl hvetemel
  • 1,5 ts bakepulver
  • 100 g smeltet smør

Fremgangsmåte

Bland alle ingrediensene til røren.

Legg bringebær i cupcakesformene og fyll på røre (ikke fyll helt opp).

Stek cupcakes på 200°C i ca. 15 minutter. Stek litt lenger om du bruker store former og litt kortere om du bruker miniformer.

Denne røren gir ca. 10 store cupcakes eller ca. 20 mini cupcakes.

På bildet er store cupcakes pyntet med moste frosne bringebær og mini cupcakes har fått et melisdryss og et stort bringebær på toppen.

Del på Facebook