Dipper til oppkuttede grønnsaker

Lag et stort fat med oppkuttede grønnsaker sammen med noen fristende dipper og vi lover at grønnsakene går ned på høykant. Verdens beste snacks.
20-40 min

Ingrediensliste

Paprikadipp

Mangodipp

  • 1 moden mango
  • 1 dl lettrømme
  • 1 dl kesam mager
  • 2 båter hvitløk
  • 0,25 ts kajennepepper
  • 1 ts friskpresset sitronsaft
  • 1 ts paprikapulver

Pestodipp

  • 2 ss pesto
  • 2 dl kesam mager

Fremgangsmåte

Paprikadipp:

  1. Sett stekeovnen på 250°C.
  2. Del paprikaene i to og fjern frø og hinner. Rens løk og hvitløk og del dem i to. Legg paprika på stekebrett med skinnsiden opp og ha over rapsoljen. Pakk løken i aluminiumsfolie og legg på stekebrettet. Stek paprika og løk i 10-15 minutter til skallet på paprikaen er svart.
  3. Ta brettet ut av ovnen og legg paprikaene i en plastpose. La påsen ligge til paprikaen er romtemperert. Plukk av skallet og kjør den i kjøkkenmaskin eller i en blender sammen med bakt løk, hvitløk og olivenolje. Smak til med salt og pepper.
  4. Du kan variere denne dippen ved å bruke paprika i andre farger.

Mangodipp:

  1. Rens og press hvitløk med en hvitløkspresse. Kjør alle ingrediensene i en kjøkkenmaskin eller i en blender.

Pestodipp:

  1. Bland pesto og kesam sammen. Enkelt og greit.
Del på Facebook