Eplemuffins

Eplemuffins

Muffins med epler blir saftige og litt tunge og har herlig frisk smak. Disse eplemuffinsene bør spises nystekte, men eplemuffins kan også fryses.
20-40 min

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 2 epler
  • 2 egg
  • 2,5 dl sukker
  • 2 ts vaniljesukker
  • 1,5 dl hvetemel
  • 1,5 ts bakepulver
  • 100 g smeltet smør
  • 1 dl hakkede valnøttkjerner

Fremgangsmåte

  1. Skylll eplene, fjern kjernehusene og skjær eplene i små terninger.

  2. Bland alle ingrediensene til muffinsrøren og fyll i muffinsformene, ikke helt fulle. Stikk eplebitene ned i røren.
  3. Stek muffinsene ved 200°C i 20-25 minutter.

Etter at muffinsene er avkjølt, kan du drysse over litt finhakkede valnøttkjerner.

Denne porsjonen rekker til ca. 6 store muffins.

Del på Facebook