Potetspappe på fjøl

Fargerik potetstappe

Lag en fristende potetstappe hvor du blander inn grønnsaker og urter. Smaker kjempegodt og ser lekkert ut.
20-40 min
0,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 800 g poteter
  • 2 dl varm lettmelk
  • 1 ss margarin
  • pepper etter smak

Forslag til grønnsaker

  • 0,5 finhakket løk
  • 2 g maiskorn
  • 2 dl grønne erter
  • 100 g brokkoli i små buketter
  • 2 ss finhakkede friske urter - f.eks. timian og/eller basilikum
  • 0,5 finhakket rød paprika

Fremgangsmåte

Skrell og del potetene i mindre biter og kok dem møre i usaltet vann.

Sil fra vannet og mos potetene grovt med melk og margarin.

Smak til med litt salt og pepper.

Forvell små brokkolibuketter og erter. Bland inn grønnsakene i stappen.

Grønnsakene kan varieres ut fra hva du liker eller har i kjøleskapet.

Del på Facebook