Fisk og urter i fin form

Fisk og grønnsaker i skjønn forening! Dette er en super oppskrift på en middagsrett som er enkel å lage og som smaker kjempegodt.
40-60 min
1 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Vask potetene og del dem i båter.
  2. Del squashen i mindre biter, tomatene i båter og sitronen i skiver.
  3. Del chilien i to og rens for frø og hinner.
  4. Skrell hvitløksbåtene.
  5. Legg alt i en smurt ildfast form og hell over buljong, honning og olivenolje. Dryss over salt og pepper.
  6. Stek formen med grønnsakene i ovn ca. 20 min. på 200 grader.
  7. Del fisken i mindre biter. Legg fisk og hele stilker av frisk timian over i formen.
  8. Stek formen videre ved 150-175 grader i ca. 15 minutter - til fisken er gjennomstekt.
  9. Server fiskeformen med godt brød til.
Del på Facebook