Oppskriftsbilde av fruktsalat med bringebær, basilikum og nøtter i hvit form.

Frekk fruktsalsa med limelake

Herlig salsa både i farge og på smak. Det er litt frekt å blande frukt, bær og grønnsaker med en spennende krydderlake som her. Litt finhakket chili kan også tilsettes om du ønsker salsaen mer hot.
20-40 min

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

Legg valnøttkjerner på bakepapir på stekeplate og strø over flaksalt. Rist valnøttene i ca. 5 minutter i ovnen ved 200°C. Avkjøl.

Skjær nektariner og paprika i små biter.

Kok opp vann, lime, kanel og honning. Hakk basilikum og bland i laken, som avkjøles.

Bland salsaen sammen og smak til. Oppbevar salsaen i tette glass i kjøleskapet.

Server salsaen til gode oster, iskrem eller som tilbehør til annen middagsmat. Pikant til grillmat.

Del på Facebook