Oppskriftsbilde av fruktsalat med sharon og granateple servert i to glass.

Fruktsalat med sharon og granateple

Sharon har ingen kjerner og kan spises med skallet på. Her har vi en laget en deilig fruktsalat, hvor sharon får følge med frisk fiken, klementiner og kjernene i granateple.
Under 20 min
1 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Skyll sharonfrukten godt, fjern stilken og skjær den i terninger.
  2. Ta ut kjernene av granateplet. Det gjør du best ved å skjære rundt skallet med en skarp kniv (NB. Bare i skallet - IKKE igjennom). Brekk deretter granateplet opp i biter og plukk ut kjernene.
  3. Fjern stilken på fikenene og skjær dem i båter.
  4. Skrell klementinene, del i båter og skjær dem i biter.
  5. Bland forsiktig alt sammen. Ha litt presset appelsinsaft over.
  6. Server fruktsalaten i porsjonsglass eller i en pen serveringsbolle.
  7. Ønsker du det "lille ekstra", så tilsett gjerne litt god likær over fruktsalaten like før servering.
Del på Facebook