Fryste druer

Fryste druer

Prøv fryste druer. Det er en enkel og god snacks. En fryst drue får nærmest en sorbetkonsistens. Du blir garantert overrasket. Noen dråper lime på gjør susen.

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 500 g steinfrie druer i forskjellige farger
  • saften av 1 lime

Fremgangsmåte

  1. Riv druene fra klasen. Skyll dem godt under kaldt vann. Rist av vannet. Klapp dem gjerne tørre med et kjøkkenpapir eller håndkle.
  2. Legg druene utover på et egnet fat eller brett. Press masse limesaft over. Rull rundt.
  3. Sett fatet i fryseren og la de stå der i minst 2 timer, aller helst over natten. Underveis kan du riste litt på brettet slik at du unngår at de fryser fast.
  4. Om ikke du spiser alle med en gang så er det smart å ha de over i tett boks.
  5. Legg druene over på et serveringsfat eller skål og server.
Del på Facebook