Fullkornspasta med soppsaus og asparges
Fullkornspasta med smakfull sopp- og aspargessaus toppet med klippet gressløk og revet parmesan. Middag eller varm lunsj på rundt 15 minutter.
20-40 min
1 av 5 om dagen
Ingrediensliste
Ingredienser
- 400 g fullkornsspagetti
- 8 frisk sjampinjong
- 2 dl matfløte
- 1 bunt grønn frisk asparges
- 8 skiver spekeskinke
- 1 bunt frisk gressløk
- 30 g parmesan
- salt og pepper
Fremgangsmåte
Kok pastaen etter anvisning på pakken.
Del sopp i fire og kok dem sammen med matfløte i 5-10 minutter. Brekk av den nederste delen på aspargesen og del den i to. La aspargesen koke med fløten og soppen de siste 2-3 minuttene.
Skjær skinken i biter.
Server pastaen med sopp- og aspargessaus, hakket gressløk, skinkebiter og revet parmesan.
Smak til med salt og pepper
Hvor godt likte du oppskriften?
1
2
3
4
5