Gele med blåbær på hvit asjett

Gelé med blåbær

Alle liker gelé. Ved å tilsette litt friske blåbær, får du en litt annerledes vri på desserten.
Over 60 min
0,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 1 pk gelépulver f.eks. bjørnebærgelé
  • 4 dl blåbær
  • 2 dl ferdig vaniljesaus
  • 10 blader frisk sitronmelisse

Fremgangsmåte

Lag geleen etter oppskriften på pakken. Tilsett det meste av blåbærene og fordel geleen i porsjonsglass. Hold igjen noe blåbær til pynt. Sett kaldt. Om blåbærene er frosne, stivner geleen raskere.

 

Ved servering hvelves geleen ut på serveringsskåler. Server vaniljesaus til. Pynt med noen blåbær og blader av sitronmelisse.

 

Tips:

Lag dobbel oppskrift og hell geleen i en stor rund form med hull i midten. Server med pisket krem og masse blåbær i midten.

 

Du kan også bytte ut blåbærene med andre sorter bær.

Del på Facebook