Tray bake gnocchi

Gnocchi med pesto og burrata

Ovnsbakt gnocchi er en av de enkleste og raskeste middagene som finnes. Nyt oppskriften som den er, eller toppet med fisk, kjøtt eller ønsket proteiner.
20-40 min
1 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Forvarm ovnen til 200°C varmluft.
  2. På et stekebrett med bakepapir: Ha på gnocchi, cherrytomater, løk og paprika på stekeplaten. Topp med litt olje og salt. Bland godt. 
  3. Stek i ovnen i ca. 25-30 minutter, eller til grønnsakene og gnocchien er gyllen i kantene.
  4. Ta stekeplaten ut av ovnen og rør inn pesto mens retten fortsatt er varm.
  5. Topp med pinjekjerner og burrata, riv osten forsiktig over retten slik at den smelter lett over gnocchien og grønnsakene.
  6. Server umiddelbart, gjerne med et dryss ekstra olivenolje og og revet parmesan.
Del på Facebook