Oppskriftsbilde av gresk salat med poteter og tunfisk servert på hvit tallerken.

Gresk potetsalat

En fantastisk salat som får tankene til sydlige breddegrader. Poteter sammen med agurk, tomater, rødløk og krydderurter som mynte, dill og oregano gjør salaten ikke bare kjempegod, men også vakker.
20-40 min
2 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

Kok potetene møre og skrell dem om du synes det er nødvendig. Skjær dem i skiver.

Hell vannet av tunfisken og vask og skjær agurken i skiver.

Vask og skjær tomatene i båter.

Rens løken og skjær den i tynne ringer.

Vend forsiktig potetskivene med tunfisk, agurk, tomater, rødløk og oliven i en salatbolle.

Hakk mynte og dill og vend inn i salaten sammen med oregano, eddik og olivenolje.

Krydre salaten med salt og pepper og smuldre fetaost over salaten rett før servering.

Server salaten med god, grovt brød til.

 

Kilde: https://saeson-web.dk/

Del på Facebook