Grilla nykål med pesto

Grilla nykål er kål på sitt saftigste. Toppet med hjemmelaget pesto, parmesan og pinjekjerner.
20-40 min
2,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 1 nykål
  • 4 ss pesto
  • 4 ss pinjekjerner
  • 2 ss parmesan
  • 4 ss olje
  • 1 ts salt
  • 1 g pepper

Fremgangsmåte

  1. Skjær nykålen i fire skiver.
  2. Legg nykål-skivene i en bolle og bland med olje, salt og pepper. Hvis du ikke har en bolle så kan du legge nykålen rett på en tallerken og gni inn ingrediensene med hendene.
  3. Legg nykålen på et medium varmt sted på grillen med en av innsidene ned og grill i ca. 3 minutter. Snu nykålen til den andre siden når den har blitt skikkelig brun.
  4. Avslutt med å grille nykålen på “ryggen” i ca fem minutter. Hvis det yttereste laget av ryggen blir svidd så kan du ta det av før servering. 
  5. Servér på en tallerken med et dryss parmesan, pesto og ristede pinjekjerner. Gjerne med en potetsalat og friske grønnsaker. 
Del på Facebook