Grillede bananer

Bananer på grillen eller over bålpannen er en delikatesse. Bananene våre har vi fylt med hakket sjokolade og valnøttkjerner, men det er like godt uten. For litt ekstra påskesteming hvorfor ikke bruke kvikklunsj i bananene?
20-40 min
1 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

Bananene skal ikke skrelles. Skallet fungerer som "folie".

  1. Sørg for at bananene ligger stødig. Skjær et snitt på langs oppå bananene (se bildet). Klem litt slik at snittet åpner seg.
  2. Fyll snittet med hakket sjokolade g hakkede valnøttkjerner.
  3. Legg bananene på grillen eller på risen over bålpannen.
  4. La bananene ligge til sjokoladen har smeltet. Det gjør ingenting om skallet blir svart.
  5. Nyt bananene umiddelbart.
Del på Facebook