Grillede squash- og aubergineskiver på grillen

Grillede squash- og aubergineskiver

Skiver av squash og aubergine kan legges rett på grillen. Pensle skivene med olje før du griller og vend dem ofte. Enkelt og kjempegodt. Husk halve tallerken med grønt, - også til grillmåltidet.
Under 20 min
2,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

Skjær grønnsakene i 1 cm tykke skiver og legg dem på et fat. Strø salt på snittflatene. La dem ligge i romtemperatur i 20-30 minutter slik at en del væske trekkes ut. Tørk godt med kjøkkenpapir.

Pensle skivene med olje og legg dem på varm grill og grill 2-3 minutter på hver side.

Server med finhakket hviløk og hakket basilikum og noen dråper sitron.

Det smaker også godt med urtedressing ved siden av.

Del på Facebook