Grillede squash- og aubergineskiver på grillen

Grillede squash- og aubergineskiver

Skiver av squash og aubergine kan legges rett på grillen. Pensle skivene med olje før du griller og vend dem ofte. Enkelt og kjempegodt. Husk halve tallerken med grønt, - også til grillmåltidet.
Under 20 min
2,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

Skjær grønnsakene i 1 cm tykke skiver og legg dem på et fat. Strø salt på snittflatene. La dem ligge i romtemperatur i 20-30 minutter slik at en del væske trekkes ut. Tørk godt med kjøkkenpapir.

Pensle skivene med olje og legg dem på varm grill og grill 2-3 minutter på hver side.

Server med finhakket hviløk og hakket basilikum og noen dråper sitron.

Det smaker også godt med urtedressing ved siden av.

Legg til på Min side
Del på Facebook