Grillet fennikel på hvit bakgrunn

Grillet fennikel med pinjekjerner og appelsin

Fennikel er en delikatesse på grillen og smaker ekstra godt sammen med fetaost, hakket kjørvel og gjerne noen fileter av appelsin. Serveres som en egen grillrett eller som tilbehør til lam eller fisk.
Under 20 min
2 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

Forvell de halve fenniklene i lettsaltet vann i 3-4 minutter. Dette kan gjøres i god tid før grillingen. Tørk av og avkjøl.

Pensle de halve fenniklene med olje.

Grill fenniklene til de har fått fin grillriller. Bak dem videre på indirekte varme til de er møre og fine.

Serveres med pinjekjerner, fetaost, appelsinfileter og bakte tomater.

Dryss over finhakket kjørvel.

Grillet fennikel er nydelig som en egen grillrett eller som tilbehør, særlig til lam og fisk.

 

Del på Facebook