Grillet hjertesalat med peanøttsaus
Hjertesalat på grillen er en sikker vinner. Smaken kommer godt frem etter en rask omgang på grillen. Du kan servere grillet hjertesalat enkelt, bare med sitron og pepper, eller som her med en smakfull peanøttsaus. Da blir dette en smaksbombe som du kan servere som en liten rett i seg selv.
Under 20 min
0,5 av 5 om dagen
Ingrediensliste
Fremgangsmåte
- Bland ingrediensene til peanøttsausen med en stavmikser. Smak til. Sausen skal ha en passe tykk konsistens. Konsistensen justeres med litt kaldt vann om den blir for tykk.
- Skyll og tørk salaten og del den i to. Pensle salaten med olje.
- Legg den på varm grill med snittflaten ned. Grill til den har fått farge.
- Snu etter et par minutter. Det går raskt å grille hjertesalat.
- Legg hjertesalaten på et egnet fat og hell sausen i tynne striper over.
- Server med ristede finhakkede peanøtter.
Tips: Et dryss av finhakket koriander er også nydelig her.