Grillet potetsalat med fetaost og cherrytomater i aluminiumsfolie

Grillet potetsalat med fetaost

Utnytt varmen på grillen og tilbered potetene og grønnsakene også. Dette er en nydelig potetsalat med tomater, rødløk, oliven og noen kvister rosmarin som passer perfekt til grillmiddagen.
Under 20 min
1 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 800 g nypotet - kokte og avkjølte
  • 1 rødløk
  • 2 ss olivenolje
  • 250 g røde cherrytomater
  • 2 dl grønne oliven
  • salt og pepper
  • 150 g fetaost
  • 3 stilker frisk rosmarin

Fremgangsmåte

  1. Skrubb og kok potetene knapt møre. Avkjøl dem. Bruk helst små nypoteter i denne retten.
  2. Skjær løken i båter.
  3. Legg poteter og løkbåter i en dobbel aluminiumsfolie med kanter.
  4. Skjær et kryss i tomatene og legg dem over sammen med oliven.
  5. Drypp over 2 ss olivenolje og dryss på salt og pepper.
  6. Skjær osten i små terninger og legg dem over grønnsakene sammen med kvister av frisk rosmarin.
  7. Grill pakken i ca. 15 minutter til alt er mørt og gjennomvarmt.
Del på Facebook